De inbouw van de getunde chip.

De inbouw van de getunde chip gaat niet zo eenvoudig daarbij komt een hoop concentratie en soldeerwerk aan te pas. Marja zou Marja niet zijn als ze daar daar geen goede oplossing voor had gevonden. Ze doet de upgrade in nog geen 15 minuten. Hoe? Ze verwisselt jouw computer voor een identieke maar getunde versie. Al het soldeerwerk is dus helemaal 100% gedaan. En de nieuwe motorcomputer ligt al op jou te wachten. Na een algemene check van je auto o.a. : de olie, koelwater en de algemene indruk onder de motorkap wordt jou motorcomputer verwijdert en wordt de nieuwe geÔnstalleerd. En jullie gaan een proefrit maken. Ben je tevreden dan wordt de gechipte motorcomputer van jou. Ben je er nog niet helemaal zeker van, geen probleem! De koffie was gratis en we blijven even goede vrienden

Maar nu komt het mooiste de aangepaste motorcomputer heeft niet alleen een nieuwe chip gekregen maar ook een chipvoetje. Als je eens twijfels hebt of je auto verkoopt, kan je altijd weer terug kan naar jouw oude standaard instellingen. Binnen drie maanden is dat geheel kosteloos. Een Chiptuning van Marja hoeft dus niet definitief te zijn. Ook krijg je een kaart waarop staat dat je auto is getuned en met welke chip (versie nr) en de info van je oude chip. Mocht er een keer een nog betere chip uit onze stal komen dan kun je die tegen zeer lage kosten laten plaatsen. Een upgrade is dus geen probleem. We hebben zelfs de mogelijkheid om voor u een "a la carte"chip te maken.

P.s. verwacht niet dat er binnen een jaar een betere is want ze zijn al helemaal geoptimaliseerd. Maar voor het geval dat: "Jou motorcomputer is er helemaal klaar voor !" en wie weet maken wij nog eens een keer een mooie sticker o.i.d voor achter op je auto en die krijg je natuurlijk kosteloos thuis gestuurd.

Wanneer is chiptuning niet mogelijk?


1. Chippen is niet mogelijk als er niet verwijderbare storingen in de motorregelapparaat opgelagen zijn. Dit omdat het motorregelapparaat gechipt wordt voor de volgende klant. En die willen net als jij een goede betrouwbare motorcomputer.

2. Als jouw motortype niet in onze autolijst voorkomt. Je mag echter altijd even informeren. Wie weet komt jou motortype nog aan de beurt! Hou de autolijst dus in de gaten.

"A La Carte" TuningChiptuning op maat

Heeft u echt hele specifieke wensen dan is er ook nog een mogelijkheid voor letterlijk a la carte tuning. U kunt dan samen met de onze tuner een chip maken die specifiek voor uw wensen is ontwikkeld en geproduceerd. U kunt dan bijv. kiezen om in een bepaald toerental bereik een bepaald gedrag van uw auto te creŽren. bijvoorbeeld een krachtige start en daarna een afvlakking in vermogen of juist omgekeerd. Of bijvoorbeeld de eerste 75% van de gaspedaalstand een standaard vermogen en daarboven een tot het maximum getund vermogen. Ook is het mogelijk om auto's die niet in onze lijst voorkomen te laten tunen. van Audi, Seat en Opel. A la carte tuning is vanzelf sprekend een stuk duurder. Maar heeft u inmiddels een "standaard Marja" chip van ons dan hoeft er niet meer gesoldeerd te worden en zal het best wel meevallen. Voor meer info vult u ons afspraakformulier in. Onze chiptuner zal dan contact met u opnemen.

 

Deze website is gehost bij Mooij Werkt!
Copyright 2003 Marja