Cruise Control:
 
It's economic
It's smart
It's relaxed
It's save
It's fantastic
It's ... just Magic!
 
  Terug naar Hoofdmenu
 
                  
 
Het magische Cruise Control pookje (kijk ook in uw VW, Audi, of Seat instructieboekje.)

De Cruise control inbouw

 

De originele Cruise Control kan ingebouwd worden in bijna alle types VW / Audi en Seat met een TDI, SDI en DI motor, en bij alle benzinemotoren met een EPC lampje. (controleer even of uw type in de inbouwlijst voorkomt of stuur even een mailtje)

De hele inbouw is in 30 tot 90 minuten compleet gedaan afhankelijk van het type auto, u kunt er dus gewoon op wachten .... de koffie staat klaar en u mag er gewoon bij blijven om te zien wat wij doen. 

 

 

Hoe gaat het inbouwen in zijn werk?

 

Er wordt een nieuwe "knipperlichtschakelaar" ingebouwd links van het stuur. Deze is voorzien van extra knoppen t.b.v. Cruise Control. De extra knoppen zijn een setknop, resumeknop en een aan/uit schakelaar.  Deze nieuwe schakelaar monteren wij voor u en sluiten deze aan op de motorcomputer waarna wij de motorcomputer activeren. De gemonteerde delen zijn originele Volkswagen onderdelen.

De schakelaar staat overigens ook afgebeeld in uw instructieboekje wat bij de auto zit, kompleet met een beschrijving van de werking. U kunt dit vinden onder het hoofdstukje SRS (snelheidsregelsysteem) of in het duitse boekje bij GRA (geschwindigkeids regel anlage)

 

Een Seat Leon Halverwege de CC inbouw. De oude pook ligt nog op de stuurkollom. Zoek de verschillen ; )
Inbouw voorbeeld:
 
Seat Leon 1.8 20vt  

 

Halverwege de upgrade. Met de oude verwijderde pook nog op het stuur als vergelijk. Deze auto is voorzien van een airbag. 

Wil jij ook een Cruise Control en je weet niet zeker of dat kan, controleer dan of je auto ook op de lijst voor komt!

 

                                                                                       

                                                                                               

 

Halverwege. De Cruise Control pook is geplaatst.
 
Inbouw voorbeeld:
 
Volkswagen Transporter 
2.5 TDI 75KW/102 PK

 

Ook deze is halverwege de Cruise Control upgrade. Een foto van het eind resultaat is verder op in de website te zien.

 

 

 

 

Na inbouw van de onderdelen

Na de montage van de cruise control schakelaar en het aansluiten van de bedrading moet de motorcomputer nog geactiveerd worden om deze te kunnen gebruiken.

Dit activeren doen wij door de auto aan te sluiten op de pc en het motorregelapparaat aan te passen, tevens controleren wij de diverse onderdelen op eventuele foutcodes.

 

 

Hier staat een T4 aangesloten voor de laatste handelingen en het digitaal testen van de cc i.c.m. met rem en koppelings schalkeaars van de auto. Na het plaatsen van de Cruise Control schakelaar wordt de auto aangesloten aan onze computer en wordt de Cruise Control geactiveerd en gecheckt.

Wij checken tevens of de schakelaars van het rem- en koppelingspedaal 100% werken. Dat is van groot belang omdat anders de Cruise Control niet correct functioneert.

 

 

 

Als Laatste

 

Nadat de cruise control geactiveerd is in de motorcomputer maken we met u een proefrit als final-check. Bovendien vertellen we u hoe u de Cruise Control kunt gebruiken. Dit staat overigens ook in het instructieboekje van uw auto beschreven onder hoofdstukje SRS (snelheidsregelsysteem)

Wij geven u 1 jaar garantie op de werking en de onderdelen, en uw oude schakelaar mag u natuurlijk meenemen! :-)  

Afspraak maken? Dat kan hier

 

 

 

Deze website is gehost bij Mooij Werkt!
Copyright 2003 Marja