Marja's Cruise Control FAQ

Op deze pagina zet onze webmaster de antwoorden op de veel gestelde vragen aan Marja.

 

De TDI V6 met 190 paardekrachten. (Wauw die wil ik ook, wie niet eigenlijk)

tdi.jpg (5978 bytes)  tdi.jpg (5978 bytes)  tdi.jpg (5978 bytes)

Is de maker van deze site Marja? Nee, de maker van deze site is niet Marja. Ik ben slechts een toevallige klant en heb met Marja zakelijk niets te maken. We delen slechts een prille vriendschap. Ik was gewoon zo enthousiast over mijn nieuwe Cruise Control. En vond dat ze een internet pagina moesten hebben. Op mijn vraag waarom hebben jullie geen internet site. Vertelde Marja dat ze daar geen verstand van hebben. En ik dus wel een beetje. Omdat zij met een aantal probleempjes zo goed hebben geholpen en ik daar niets extra voor hoefde te betalen heb ik hun ook een beetje geholpen met een eenvoudig internet site. Ik maak vaker voor de lol websites. Meestal omdat ik bepaalde zaken wil verklaren, gratis wil aanbieden of gewoon omdat ik het voor mijzelf handig vind om wat goede links makkelijk bereikbaar te maken.

 

Mocht u nog een onbeantwoorde vraag hebben, kunt natuurlijk de vraag aan Marja stellen per Email.

Tip webmaster:  Heeft u vragen of wilt u meer weten over Transporter T4 dan is hier een goed Nederlands forum voor op www.weetjewel.com Marja is daar ook regelmatig te vinden met raad en advies maar het forum staat geheel los van Marja en haar website.

 

 

Weetjewel.com is een forum van Henk Blaauw voor T4 liefhebbers, maar dat forum staat geheel los van Marja. Sommige bezoeker houden er een uitgesproken mening op na. Maar de mensen die bij ons zijn langs geweest zijn altijd erg positief. En anderen ach ... Die moeten gewoon eens langs komen om in ons schuurtje te kijken en bij ons eens een kopje koffie drinken. Wie weet begrijpen ze dan waarom onze TDI vrienden zo enthousiast zijn.

Graag willen we de volgende mensen bedanken.

 

Deze website is gehost bij Mooij Werkt!
Copyright 2003 Marja