Marja voor professionele inbouw van alle Car Electronics.

Van een Radio/cd-speler, een navigatiesysteem tot mobiele concertzaal.

Marja kan professioneel de inbouw verzorgen zodat alles op en top functioneert en u voluit van de luxe kunt genieten.

 • Navigatie systemen.
 • Alarm systemen, Centrale Deurvergendeling, etc.
 • Handsfree GSM.
 • Radio/cd-spelers.
 • Versterkers, scheidingsfilters en speakers.
 • Digitaal entertainment. Video en DVD-spelers en TFT Flat Panels.
 • Plaatsen van antennes (dak of raam) voor Radio GSM en Navigatie.

Waarom car-electronics professioneel laten inbouwen? Sommige mensen kopen voor honderden Euro's aan Hi-Fi installaties, handsfree GSM sets, navigatie en alarmsystemen. Vaak is het resultaat dat functies net niet goed werken en is het een en ander slordig afgewerkt. Bovendien bestaat de kans dat de elektronica of auto bedrading beschadigd raakt. 

Kans op narigheid dus. Marja heeft voor de inbouw van elektronica alle kennis en speciaal gereedschappen in huis en gebruikt en de beste bijmaterialen die nodig zijn om jaren lang storingvrij te kunnen genieten. Dus geen gedoe met plakband en kroonsteenjes. Maar de officiŽle DIN-stekkers 100% benut met 100% DIN-materiaal en gereedschap. De eerste eigenaar deed er dus zomaar even een radio in. Met alle gevolgen van dien.
De finishing touch een tweeterje. Mooi weggewerkt in de raamstijl. Voor Marja gesneden koek.  

Marja betekent:

 • 100% goede samenwerking tussen contactsleutel en radio en/of andere elektronica.
 • Mooie en nette inbouw van de speakers.
 • Professionele afwerking van bedrading en contacten.
 • Jarenlange ervaring in car-electronics.
 • Kennis van alle ins en outs.
 • En ook leuk: "ze trekken je geen poot uit."

 

Waar de autoelektronica kopen? Helaas is Marja niet in staat om dit soort elektronica tegen concurrerende prijzen te leveren. Tegenwoordig zijn op internet al navigatiesystemen te koop van VDO-Dayton voor zo'n 800 euro en met cd-wisselaar voor zo'n 1200 euro. Bijv. de MS-4100 deze is ook door de consumentenbond als beste getest. In oktober 2002. Uiteraard kunnen wij ook andere navigatiesystemen inbouwen. Vaak staan er hele goede aanbiedingen op www.Marktplaats.nl  

opm: VW, Audi en Seat modellen hebben niet een standaard elektronica aansluiting hebben zoals de Japanse automerken. Al zien de stekkers er precies het zelfde uit !!! Bij deze automerken is de bedrading in de stekkers anders. Als een duur stukje elektronica foutief wordt aangesloten kan dat hinderlijke bijwerkingen hebben of zelfs schade veroorzaken. Ons advies is dan ook overtuig u zelf dat alle bedrading correct is begin pas met aansluiten als u die zekerheid hebt. 

Dus niet enthousiast de stekkers zomaar in elkaar steken! Dat kan fout aflopen bij een VW, Audi of Seat. Laat het iemand doen met verstand van zaken en ervaring. Bijvoorbeeld Marja of een VW dealer. Schade door foutief aansluiten geven de fabrikanten geen garantie. Veel inbouw service denken dat ze het ook zo even voor u regelen gaan dus gewoon de fout in. Met alle gevolgen vandien !!! Informeer dus of ze hiervan op de hoogte zijn. Voordat ze zeggen dat ze er niets aankonden doen en u met de gebakken peren zit.

Nadeel van de dealer is natuurlijk dat hij ook navigatie-systemen verkoopt alleen voor een iets ander prijsje. Wij sluiten ze alleen aan en u kunt dus gaan shoppen tot dat u de allerlaagst geprijsde hebt gevonden.

 

Voor meer info of vragen kunt u vrijblijvend contact met Marja.

Deze website is gehost bij Mooij Werkt!
Copyright 2003 Marja